de beitel | heerlen

Verbouwing bestaande woonhuis met werkplaats tot kantoor, showroom en werkplaats.

Door ligging op kruispunt is gekozen voor een glazen showroom waarbij isolatieglas koud tegen elkaar is geplaatst; Het ontbreken van een kozijnstijl versterkt het geheel. Bestaand woonhuis en nieuwe kantoren hebben een voorzetgevel van aluminium golfplaten. De werkplaats en het magazijn zijn voorzien van een afwerking met houten platen. Door de verticale golfplaten en de horizontale aluminium buitenzonwering in combinatie met de ronding ontstaat er een bijzonder lijnenspel. Bestaand bedrijfspand was woonhuis met kantoorfunctie en losstaande werkplaats. Uitbreiding met showroom en kantoor als koppelelement. Bestaand bedrijfspand was woonhuis met kantoorfunctie.

 

/ Free Portfolio Plugin for WordPress by Silicon Themes.